Triphalax 30 capsule vegetale Herbagetica

SKU: HERBA101

17,58 lei

Stoc epuizat

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei pentru comenzile in Romania

 
Descriere

Prospect Triphalax 30 capsule vegetale Herbagetica

TriphaLax conține extract de Triphala standardizat cu 40% Taninuri cu efect blând laxativ, care detoxifiază organismul și curață întreg tractul gastrointestinal, îmbunătățeste digestia și susține absorbția nutrienților la nivelul intestinelor, contribuie la eliminarea toxinelor și a depozitelor de grăsime din intestine.  Triphala reglează constipația și nivelul ph-ului din intestine, stimulează peristaltismul (mișcările musculare ale stomacului și intestinelor) eliminând reziduurile alimentare din organism. De asemenea, hrănește microbiomul intestinal și elimină toxinele din ficat susținând astfel digestia.

Beneficii Triphalax:

 • Efect blând laxativ
 • Reglează constipația
 • Reduce stările de balonare, flatulență
 • Detoxifică colonul și contribuie la îndepărtarea depozitelor de grăsime și a toxinelor din intestine
 • Sprijină sănătatea florei microbiene intestinale și îmbunătățește digestia
 • Stimulator al metabolismului general (prin creșterea absorbției nutrienților la nivelul mucoasei intestinale)
 • Susține funcțiile ficatului
 • Antioxidant
 • Antiinflamator
 • Antibacterian

Triphala în sanskrită înseamnă „trei fructe” și este o formulă de aur din medicina ayurvedică din 3 fructe specifice Indiei:

Amalaki (Emblica Officinalis): este foarte bogat în antioxidanți. Este o sursă abundentă de Calciu și vitamina C, conținând de 30 de ori mai multă vitamina C față de portocale. Susține funcțiile ficatului și sistemul imunitar, fiind un purificator natural al colonului.

Bibhitaki(Terminalia Belerica): are un rol detoxifiant și anti-inflamator. Este util în mod special pentru eliminarea acumulărilor de mucus din organism, curățând astfel sistemul respirator la toate nivelele.

Haritaki (Terminalia Chebula): are efect de curățare, laxativ și purifică astfel colonul și reglează greutatea. Îmbunătățește digestia, reduce nivelul de trigliceride și colesterol. Este recunoscut pentru efectul laxativ fiind des utilizat pentru constipație.

Triphalax, Adjuvant în:

  • Constipație
  • Indigestie
  • Sindromul intestinului iritabil
  • Helicobacter Pylori
  • Crampe Abdominale
  • Detoxifică și tonifică colonul
  • Gastrită

Formula Triphala este menționată în numeroase texte ayurvedice vechi și a rămas neschimbată de mii de ani. În medicina ayurvedică, Triphala este recomandată și pentru stimularea sistemului imunitar, combaterea balonării (efect carminativ), tratamentul diabetului, diverse afecțiuni ale ochilor, îmbunătățirea circulației, îmbunătățirea funcționării glandelor suprarenale și pentru efectul hepatoprotector.

Cele 3 fructe țintesc fiecare diferite sisteme ale organismului, astfel că impreună crează un efect sinergic care curăță și hrănește țesuturile la toate nivelele. Extractul de Triphala conține Taninuri (acid galic), antrachinone, flavonoide, vitamina C, acid linoleic, fosfolipide, polifenoli, glicozide. Această gamă largă de antioxidanti, produși antiinflamatorii, detoxifianți, imunomodulatori și cardio protectori fac din Triphala unul dintre cele mai îndrăgite și utilizate remedii în medicina ayurvedică.

Deși foarte cunoscute pentru efectul de detoxifere și purificare, Triphalax are și un efect neașteptat mai puțin comunicat. Odată ce Triphala și-a facut “treaba” în tractul digestiv, țesuturile nu rămân doar curățate ci, prin acțiunea hrănitoare, sunt de asemenea și tonifiate, revigorate și rejuvenate.

Ingrediente Triphalax:
Extract 3:1 de Triphala (parti egale extrase din 3 mirobalani: Terminalia belerica, Terminalia chebula & Emblica officinalis) standardizat cu 40% Taninuri

Mod de administrare Triphalax:
câte 2-3 capsule pe zi/ seara, chiar înainte de culcare, sau dimineața pe stomacul gol.

Precautii:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;
Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Prezentare: 
30 capsule

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Triphalax 30 capsule vegetale Herbagetica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate