Shilajit Fulvic Complex 250mg 30 capsule Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT193

53,98 lei

Stoc epuizat

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei pentru comenzile in Romania

 
Descriere

Prospect Shilajit Fulvic Complex 250mg 30 capsule Zenyth

Shilajit Fulvic Complex este un supliment alimentar pe bază de extract din Shilajit, cu min. 50% acid fulvic. Shilajitul este un compus fitomineral, originar din Himalaya, Tibet sau Caucaz, cu aspect de rășină, format prin descompunerea materiei vegetale și animale, depozitată între straturile de rocă, prin acțiunea microorganismelor. Shilajitul conține un complex de acizi organici (fulvic, humic, hipuric, benzoic), aminoacizi, minerale în formă ionică (fier, calciu, magneziu, potasiu, seleniu, bor, zinc) etc.

Prin ce se distinge Shilajitul PrimaVie®?

PrimaVie® este un extract purificat de Shilajit, una dintre cele mai studiate și testate forme de Shilajit. Ingredientul PrimaVie® provine din Himalaya și conține min. 50% acid fulvic, min. 10,3% complex de dibenzo-α-pirone (DBP) și DBP-Chromoproteine (DCP) și 40 de alte microelemente (minerale).

Shilajitului a fost folosit de mii de ani pentru beneficiile sale. Se pare că arheologii britanici au găsit dovezi ale utilizării Shilajitului datând din anul 3000 î.e.n., în Valea Indusului (Asia).

Cum te ajută Shilajitul standardizat în acid fulvic?

 • Îmbunătățește absorbția vitaminelor și mineralelor la nivel celular.
 • Susține producția de energie la nivel mitocondrial.
 • Contribuie la producția de ATP.
 • Îmbunătățește absorbția coenzimei Q10.
 • Susține organismul în situații de efort fizic și psihic prelungit.
 • Menține sănătatea intestinală și funcția imunitară.
 • Reduce oboseala.
 • Are efect adaptogen, prin menținerea nivelului normal de acetilcolină și dopamină.
 • Contribuie la echilibrul hormonal feminin și masculin.
 • Ajută la reducerea rezistenței la insulină.
 • Are acțiune anti-aging.

Shilajitul protejează sistemul digestiv și imunitatea

Compușii din Shilajit, în special acidul fulvic, protejează tractul digestiv și ajută la înmulțirea bacteriilor bune, care alcătuiesc microbiomul. Să nu uităm că avem nevoie de un sistem digestiv sănătos pentru o imunitate puternică, pentru a controla producția de hormoni, pentru a regla pofta de mâncare și a reduce răspunsul organismului la stres.

Un studiu publicat în Journal of Diabetes Research (2018) vorbește despre potențialul terapeutic al Shilajitului în bolile inflamatorii cronice și în diabet și concluzionează că Shilajitul poate reduce simptomele digestive din SIBO (sindromul de suprapopulare bacteriană a intestinului subțire), boli inflamatorii intestinale, infecții bacteriene (respiratorii, urinare), gripă și răcelile comune. (Therapeutic Potential of Fulvic Acid in Chronic Inflammatory Diseases and Diabetes, J Diabetes Res. 2018; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6151376/).

Shilajitul: adaptogen și imunomodulator natural

Shilajitul este considerat unul dintre cele mai promițătoare ingrediente cu acțiune tonică, energizantă, care reduce oboseala zilnică și susține producția de energie. De asemenea, Shilajitul are acțiune imunodulatoare similară Ashwagandhei.

Pentru stimularea detoxifierii, încearcă Shilajit!

Acidul fulvic din Shilajit are acțiune antioxidantă și, de asemenea, ajută organismul să detoxifice o serie de toxine care provin din alimente, apă, agricultură, produse de curățenie, aer, metale grele.

Shilajit Fulvic Complex este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu le lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Cum se administrează Shilajit Fulvic Complex?

 • Adulți: Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, la masă, sau conform recomandării specialistului.

Atenționări:

 • Nerecomandat în sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.
 • A se administra la 2 ore de tratamentele alopate.

Condiții de păstrare: În ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma, de preferință, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj (a se vedea Exp și Lot de pe capac).

Ce conține Shilajit Fulvic Complex?

 • Extract din Shilajit (Asphaltum Punjabianum), cu min. 50% acid fulvic și min. 10,3% complex de dibenzo-α-pirone (DBP) și DBP-Chromoproteine (DCP), pe suport de maltodextrină și dioxid de siliciu (PrimaVie®) – 250 mg.
 • Alte ingrediente: agent de încărcare (celuloză microcristalină); agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal).
 • Capsulă vegetală: hipromeloză.

Nu conține lactoză, gluten, soia sau îndulcitori artificiali!

PRIMAVIE®Ingredient brevetat conform Brevetelor U.S. Nr. 7,250,181; 6,869,612; 6,440,436; 6,558,712; 8,894,993 și alte brevete care urmează a fi obținute.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Shilajit Fulvic Complex 250mg 30 capsule Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate