Rhodiola Salidrosides 30 capsule Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT149

38,99 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Rhodiola Salidrosides 30 capsule Zenyth

Rhodiola Salidrosides este un supliment alimentar din extract standardizat de Rhodiola, cu 3% salidrozide și 0,4% rozavine. Rhodiola are proprietăți antioxidante și adaptogene, este un protector vascular și neuroprotector, contribuie la stimularea sistemului nervos, la managementul stresului, la protecția inimii și a sistemului vascular, susține performanța cognitivă și mentală.

Rozavine vs Salidrozide

Proprietățile Rhodiolei se datorează celor două componente: rozavinele și salidrozidele, două principii active care acționează împreună.

Rozavine Salidrozide
Efect anxiolitic, induc buna dispoziție. Creșterea încrederii în sine.
Reducerea simptomelor stresului. Reducerea simptomelor stresului, anxietății și a depresiilor.
Acțiune adaptogenă, reducerea oboselii și creșterea performanței mentale în perioadele cu examene. Acțiune adaptogenă, reducerea oboselii.
Acțiune nootropică, creșterea capacității mentale de lucru. Acțiune nootropică, îmbunătățirea performanței mentale sub stres, claritate mentală.
Îmbunătățirea performanțelor fizice. Cresc rezistența la efort. Activează sinteza și resinteza ATP-ului în mitocondrii. Stimulează energia proceselor reparatorii după exerciții fizice. Efect tonic, stimulator.
Reglează evenimentele moleculare și celulare ale adipogenezei. Induc lipoliza și pierderea celulelor diferențiate prin apoptoză.
Protector pulmonar. Reduc fibroza pulmonară. Neuroprotector. Reduc răspunsul inflamator excesiv, inhibă neuroinflamația, reduc stresul oxidativ în creier.
Cardioprotector. Efect protector în insuficiența cardiacă.

Cum te ajută Rhodiola Salidrosides de la Zenyth?

 • Acțiune tonic-adaptogenă.
 • Neuroprotector, cardioprotector și protector vascular.
 • Protecție antioxidantă.
 • Creșterea rezistenței la stres și oboseală.
 • Creșterea performanței mentale și concentrării.
 • Îmbunătățirea stării de spirit, prin influențarea nivelurilor de serotonină și norepinefrină din creier.
 • Redobândirea nivelului de energie și vitalitate.
 • Creșterea rezistenței la efort.
 • Reducerea stărilor depresive și anxioase.
 • Îmbunătățirea vieții sexuale.
 • Întârzierea procesului de îmbătrânire.

Rhodiola Salidrosides: antiinflamator, antiviral și imunostimulator natural

În ultima perioadă, Rhodiola și alte plante adaptogene (Ginseng siberian, Schisandra, Ashwagandha) au fost studiate pentru acțiunea lor în prevenirea și tratarea infecțiilor virale și inflamației care însoțește infecțiile, dar și în perioadele de recuperare post-infecție. Datorită proprietăților adaptogene și antistres, Rhodiola poate contribui la menținerea funcției imunitare normale și la protecția antioxidantă a organismului. În cazul unei infecții virale, Rhodiola poate susține răspunsul imun protector la infecție, are acțiune antivirală, reduce inflamația (reducerea așa-numitei „furtuni de citokine“), reducerea permeabilității vasculare. În faza de recuperare post-infecție, Rhodiola continuă să protejeze funcția imunitară, prin reducerea stresului oxidativ.

Rhodiola este folosită în mod tradițional în medicina chineză pentru reducerea stresului și oboselii generate de efortul fizic. În ultimii ani, cercetătorii au mers mai departe și au folosit Rhodiola ca adjuvant în BPOC (bronhopneumopatia cronică obstructivă), observând îmbunătățirea respirației și o eficiență crescută a ventilației. A fost observată de asemenea o scădere semnificativă a complicațiilor sindromul de detresă respiratorie acută la administrarea de Rhodiola. (Zhang, S.; Gao, W.; Xu, K.; Guo, Y.; Lin, S.; Xue, X.; Lu, G.; Li, N.; Liu, H.; Liu, W. Early use of Chinese drug rhodiola compound for patients with post-trauma and inflammation in prevention of ALI/ARDS).

Proprietățile antivirale ale Rhodiolei au fost studiate pe alergători de maraton. Administrarea de suplimente cu Rhodiola a indus o activitate antivirală timpurie și a întârziat multiplicarea depedentă de efort a virusului. (Ahmed, M.; Henson, D.A.; Sanderson, M.C.; Nieman, D.C.; Zubeldia, J.M.; Shanely, R.A. Rhodiola rosea exerts antiviral activity in athletes following a competitive marathon race. Front. Nutr. 20152, 24).

Rhodiola reduce stresul și are efect neuroprotector

Neurologii de la Universitatea California (Berkeley) au arătat că stresul cronic produce schimbări pe termen lung în structura și funcția creierului. (New evidence that chronic stress predisposes brain to mental illness” University of California, Berkeley Feb. 11, 2014, Retrieved Mar. 24, 2016). Stresul cronic și nivelul crescut de cortizol pot afecta creierul și legăturile dintre neuroni, pot conduce la oboseală mentală și fizică. Stresul cronic reduce nivelurile de serotonină și norepinefrină, favorizează apariția stărilor de anxietate și depresie și chiar a pierderilor de memorie. Dacă ești expus stresului cronic, o soluție eficientă este Rhodiola.

Rhodiola îmbunătățește performanța mentală sub stres. Oboseala mentală poate cauza așa-numita „ceață în creier“ (brain fog) și dificultăți de concentrare, ceea ce poate afecta performanțele școlare sau la job. Rhodiola stimulează sistemul nervos pentru a lupta cu oboseala și pentru a-ți recăpăta claritatea mentală.

Ingrediente Rhodiola Salidrosides

Ingrediente/capsulă:

 • Extract standardizat din rădăcină de Rhodiola rosea, cu min. 3% salidrozide și 0,4% rozavine – 500 mg**.
 • Capsulă vegetală: hipromeloză*.

Proveniență: *UE; **Non-UE.

Mod de administrare

 • Adulți: O capsulă pe zi, în timpul micului dejun și/sau prânzului, sau conform recomandării specialistului.

Atenționări

 • Produs nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.
 • Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte specialistul înainte de utilizare.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rhodiola Salidrosides 30 capsule Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate