Reumatofit 60 capsule Herbagetica

SKU: HERBA165

22,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Reumatofit 60 capsule Herbagetica

Reumatofit are în componenţa sa extracte de plante cu o acțiune antiinflamatoare articulară şi stimulentă a regenerării ţesuturilor conjuctive, îmbunătăţind structura şi mobilitatea articulară.

Reumatofit contribuie la:

  • menţinerea sănătății sistemului osteo-articular
  • menţinerea structurii normale a articulațiilor
  • menţinerea mobilității și flexibilității articulaţiilor
  • evitarea degradării articulațiilor
  • calmarea durerii / reducerea disconfortului la nivel articular
  • menţinerea cantității și proporției normale de colagen în articulații

Extractul pulbere este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces numit atomizare. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punct de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism.

Extractul de Coada calulului standardizat cu 7% Siliciu Organic este un excelent stimulent al refacerii ţesuturilor fine cartilaginoase din articulaţii, favorizând recăpătarea mobilităţii şi funcţionalităţii acestora. Este benefic şi pentru persoanele care suferă de artrită (*1), deoarece această boală deformează oasele prin pierderea flexibilităţii încheieturilor datorate pierderii de colagen. Potrivit unui studiu realizat în Italia pe femei cu osteoporoză, care au luat extract de Coada calului timp de un an, acestea şi-au îmbunătăţit densitatea oaselor. Siliciul din această plantă ajută la absorbţia calciului, sporind densitatea osoasă. De asemenea, cercetările au demonstrat că administrarea acestei plante ajută la vindecarea mai rapidă a fracturilor.

Extractul de Acerola standardizat cu 17% Vitamina C naturală este un puternic antiinflamator (*3), stopează procesele degenerative la nivelul articulaţiilor, previne şi combate formele de reumatism autoimun.

(*1) Dicționarul plantelor medicinale, Eugen Ficher Randomized, Double-Blind Clinical Trial to Assess the Acute Diuretic Effect of Equisetum arvense (Field Horsetail) in Healthy Volunteers

(*2) – Corletto F. [Female climacteric osteoporosis therapy with titrated horsetail (Equisetum arvense) extract plus calcium (osteosil calcium): randomized double blind study]. Miner Ortoped Traumatol. 1999;50:201-206.

(*3) – Shimizu M, Matsuzawa T, Hase K, Tsurumi Y, Seki T, Morohashi M, Torizuka K, Terasawa K, Honda T, Morita N. Studies on bathing agent 1. Anti-inflammatory effect of bathing agent used for skin disease. Shoyakugaku Zasshi 1993; 47(1): 1-4.

(*4) – Taylor L. The Healing Power of Rainforest Herbs: A Guide to Understanding and Using Herbal Medicinals. Garden City Park, NY: Square One Publishers; 2005.

Reumatofit , adjuvant în:

  • artrită şi poliartrită reumatoidă (*1)
  • reumatism degenerativ (termeni sinonimi: osteoartrită sau osteoartroză) (*2)

Vitamina C este importantă în producerea de colagen, o componentă esenţială pentru sănătatea oaselor, a pielii şi a vaselor de sânge. Acerola conţine de 65 de ori mai multă Vitamina C decât o portocală.

La aceste două extracte se adaugă un alt ingredient foarte eficient în boala reumatică: cartilajul de rechin. Este o pulbere obţinută din ţesutul elastic şi foarte rezistent care alcătuieşte „structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. Această pulbere este foarte bogată în condroitină, o substanţă extrem de eficientă în diversele forme de reumatism degenerativ, care ajută la refacerea articulaţiilor şi le redă mobilitatea.

Cartilajul de Rechin conţine peste 40% colagen pur şi aminoacizi, care sunt necesari pentru elasticitatea ţesuturilor, vindecarea ligamentelor şi tendoanelor lezate, pentru vindecarea pielii crăpate. Datorită multiplelor minerale conţinute (Calciu, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Siliciu, Zinc) cartilajul de rechin este o sursă naturală pentru întreţinerea şi funcţionarea în parametri normali a muşchilor, oaselor şi articulaţiilor. Are în componenţă substanţe esenţiale pentru structura cartilajului articular, având proprietăţile de a absorbi şocurile şi de a contribui la reînnoirea lichidului articular.

Acţiunea acestor ingrediente este potenţată şi de pulberea de Urzică, Lemn Dulce şi Troscot.

Urzica, prin proprietăţile sale puternic antiinflamatoare (*6), este un real ajutor în cazul durerilor şi rigidităţii articulare. Este recunoscută pentru eficienţa sa în tratamentul gutei, eliminând acidul uric din articulaţii şi ţesuturi.

Reumatofit, ingrediente/capsulă:
Cartilaj de rechin pulbere – 150 mg; Coada-calului extract standardizat uscat 6:1 din părți aeriene cu min. 7% siliciu – 50 mg; Acerola extract standardizat din fructe cu 17% vitamina C naturala – 50 mg; Troscot părți aeriene, pulbere – 50 mg; Urzica rădăcină pulbere – 50 mg; Lemn-dulce rădăcină pulbere – 50 mg; capsulă de gelatină.

Reumatofit, Mod de administrare:
Câte 1 capsula de 3 ori pe zi.

Precauții:
Conține substanțe cu potențial alergenic (cartilaj de rechin). A se administra cu prudența femeilor care alăptează.

Reumatofit, Contraindicații:
Contraindicat în timpul sarcinii și în caz de hipercalcemie.

Prezentare:
60 capsule

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reumatofit 60 capsule Herbagetica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate