Politica de retur si rambursare

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului, fara a fi penalizat si fara a invoca un motiv.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: Produsele desigiliate, produse cosmetice desigilate, testate) sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: alimente, hrană bebeluși (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: pompe san, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, cănuțe bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, bustiere, sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, centuri postnatale, scutece, dus bucal, periute de dinti, rezerve de periute de dinti, produse de igiena intima, etc.).

Procedura de retur:

Clientul ne va contacta printr-o sesizare scrisa la adresa de email contact@vitalmin.ro sau verbala la numarul de telefon 0773 826 887

Un operator Vitalmin.ro va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, de catre Fan Courier sau Cargus.

În urma discuției telefonice se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur, impreuna cu toate documentele primite initial.

Suma achitata initial de client va fi rambursata, in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur la sediul Vitalmin.ro Str. Viilor Nr. 51, Bailesti, Dolj, 205100, Romania.

Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile calendaristice de la acceptarea returului.

 Observație:

Clientul va trebui sa ne furnizeze contul si banca unde se vor returna banii.

 

Produsele trebuie returnate sigilate si fara urme de uzura, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție. Returnarea unui produs fără accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc..

Dacă doriți să primiți detalii suplimentare cu privire la returul produselor, va rugăm să ne contactați la adresa de email contact@vitalmin.ro sau la numarul de telefon Telefon: 0773 826 887