Plata la livrarea coletului (ramburs)

Pretul total al coletului se va plati in numerar agentului de Curierat Rapid, in momentul primirii produselor.

Plata cu cardul

Pentru plata prin card sunt acceptate cardurile MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron – carduri de credit si carduri de debit.
Netopia Payments functioneaza pe sistemul autorizare/incasare. In momentul in care ati facut o precomanda, banii vor fi doar blocati in contul dumneavoastra, iar atunci cand se poate face dovada primirii precomenzii de catre client, banii vor fi transferati din contul dumneavoastra bancar in contul nostru. In cazul in care expedierea produsului nu a fost facuta in timp util, suma va fi deblocata in maxim 30 zile calendaristice, conform legilor in vigoare.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Vitalmin.ro

Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru Netopia Payments

Livrare

Coletele sunt trimise in cel mult 1 zi lucratoare de la momentul comenzii. Toate produsele sunt livrate din stoc! Cantitatile afisate pe pagina produsului reflecta situatia reala din depozit.

Livrarea produselor comandate se va efectua intr-un interval de 1-4 zile lucratoare prin Curier Rapid (Cargus) sau (Fan Courier) din momentul expedierii comenzii, in orice localitate din Romania.

Pretul transportului este de 11.90 lei cu Cargus in orice localitate din Romania.

Pretul transportului este de 11.90 lei cu Fan Courier in orice localitate din Romania.

Pentru comenzile de minim 199 lei transportul fiind gratuit in orice localitate din romania.

Vitalmin.ro livreaza colete doar pe teritoriul Romaniei.

Firma noastra face eforturi pentru a oferii nu doar produse, dar si servicii de calitate. In cazul transportului prin Curierat Rapid vei fi contactat in prealabil de agentul livrator pentru a anunta intervalul orar in care ajunge la adresa dorita.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in colet).