Otet din cidru de mere 60 capsule Zenyth

(O recenzie client)
Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT159

34,99 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Otet din cidru de mere 60 capsule Zenyth

Apple Cider Vinegar este un supliment alimentar cu otet din cidru de mere, cu 20% polifenoli și 10% acid acetic. O capsulă conține 500 mg oțet de mere pulbere, corespunzând unei cantități de 20 g oțet de mere lichid.

Produsul se adresează persoanelor care nu suportă gustul înțepător și mirosul puternic al oțetului de mere administrat pe perioade lungi, persoanelor cu probleme de greutate, diabeticilor, celor care vor să urmeze o cură de detoxifiere, persoanelor cu hipoaciditate gastrică sau constipație.

Cunoscut încă de la civilizațiile antice, oțetul era folosit de pe vremea lui Herodot pentru tratarea rănilor, a febrei, a durerilor de stomac și a edemelor. Oțetul din cidru de mere a fost utilizat, de-a lungul timpului, în diferite scopuri, precum detoxifierea hepatică, stimularea imunității, curățarea vaselor de sânge și a ganglionilor limfatici.

Ingredient premium, cu dublă standardizare

Oțetul de mere este un produs 100% natural, obținut prin fermentația sucului de mere. În primă fază, zaharurile din suc sunt transformate în alcool prin fermentație alcoolică, iar în a doua fază, alcoolul este transformat în oțet prin fermentație acetică.

Ingredientul folosit în produsul Apple Cider Vinegar de la Zenyth are dublă standardizare: 20% polifenoli și 10% acid acetic.

Acidul acetic, componentul majoritar din oțetul de mere, previne sindromul metabolic, reduce obezitatea și rezistența la insulină, crește producția de oxid nitric și aciditatea din tractul digestiv.

Polifenolii din compoziția produsului au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii și prezintă efecte hipocolesterolemiante, hipoglicemiante, hipotensoare, antimicrobiene și antitrombotice. Pectina din oțetul de mere este o fibră solubilă care stimulează mișcările intestinale, intensifică digestia, diminuează concentrația colesterolului în sânge, îmbunătățește starea vaselor sanguine și previne apariția aterosclerozei.

Cum te ajută Apple Cider Vinegar de la Zenyth?

 • Îmbunătățirea digestiei și menținerea sănătății gastrointestinale.
 • Menținerea nivelului normal al glicemiei.
 • Reducerea greutății corporale și arderea grăsimilor.
 • Reglarea tranzitului, eliminarea constipației.
 • Hipoaciditate gastrică.
 • Menținerea lipidelor în limite normale.
 • Detoxifiere, eliminarea toxinelor și reducerea retenției de apă din organism.
 • Menținerea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac normal.
 • Sănătatea florei intestinale și calmarea iritațiilor colonului.
 • Reducerea mirosului neplăcut al transpirației.

Otet din cidru de mere menține sănătatea tractului digestiv

Administrarea de oțet de mere activează digestia, reduce constipația, stimulează secreția sucului gastric și sinteza enzimelor digestive, intensificând eliminarea reziduurilor și scindarea grăsimilor. Oțetul de mere stimulează dezvoltarea florei intestinale sănătoase și susține funcția ficatului de a neutraliza substanțele toxice. Datorită efectului antimicrobian al pectinei, oțetul din cidru de mere este eficient în cazuri de diaree, ajutând totodată la refacerea mucoasei iritate a colonului.

Boala de reflux gastroesofagian este o afecțiune caracterizată prin refluxul acidului din stomac în esofag, provocând arsuri la stomac, eructații și greață. Refluxul acid este adesea cauzat de un nivel scăzut de acid gastric. Potrivit studiilor, consumul de oțet de mere, prin conținutul său de acid acetic, poate ajuta la prevenirea și ameliorarea simptomelor de reflux gastroesofagian, prin introducerea de mai mult acid în tractul digestiv.

Otet din cidru de mere contribuie la scăderea în greutate

Oțetul de mere este utilizat pentru menținerea unei greutăți corporale normale deoarece reduce lipogeneza, prin scăderea activității proteinei implicate în conversia glucozei în acizi grași la nivelul ficatului. De asemenea, susține scăderea în greutate prin intensificarea procesului de lipoliză și a consumului de oxigen (prin creșterea activității mioglobinei).

Studiile efectuate au arătat că oțetul din cidru de mere menține sațietatea, ceea ce poate duce la reducerea aportului alimentar și la pierderea în greutate. După cum arată un studiu, consumul a 2 linguri de oțet din cidru de mere pe zi, pe parcursul a 12 săptămâni, a dus la o pierdere în greutate de aproape 4 kilograme, fără alte modificări ale dietei sau stilului de viață (Biosci Biotechnol Biochem. 2009 Aug; Vinegar intake reduces body weight, body fat mass, and serum triglyceride levels in obese Japanese subjects, Tomoo Kondo, Mikiya Kishi, Takashi Fushimi, Shinobu Ugajin, Takayuki Kaga).

Otet din cidru de mere menține glicemia în limite normale

Mai multe studii au raportat efectele benefice antiinflamatorii, antitumorale, antidiabetice și antihipertensive ale oțetului de mere. Sunt rapoarte care au menționat că aportul de oțet a ajutat la controlul nivelului de glucoză din sânge, având și un efect inhibitor asupra alfa-glucozidazei.

Studiile recente au evidentiat ca ingestia zilnică de oțet de mere a fost asociată cu reducerea glicemiei postprandiale la persoanele cu diabet zaharat de tip 2, precum și cu scăderea trigliceridelor sanguine la adulții obezi.

Conform studiilor, consumul de oțet împreună cu o masă bogată în carbohidrați crește sensibilitatea la insulină, duce la scăderea glicemiei si la creșterea senzației de sațietate. Un studiu publicat în Diabetes Care demonstrează că ingerarea oțetului de mere a dus la îmbunătățirea semnificativă a sensibilității la insulină cu până la 34% în cazul persoanelor care suferă de diabet de tip 2 sau de rezistență la insulină (Diabetes Care, ian. 2004, Vinegar improves insulin sensitivity to a high-carbohydrate meal in subjects with insulin resistance or type 2 diabetes, Carol S. Johnston, Cindy M. Kim, Amanda J. Buller).

Oțetul de mere contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale

Tensiunea arterială crescută este unul dintre factorii de risc majori pentru bolile de inimă. Atunci când valorile tensiunii arteriale sunt ridicate, inima este forțată să lucreze mai mult, ceea ce provoacă, în timp, slăbirea și deteriorarea mușchiului cardiac. Oțetul din cidru de mere ajută la îmbunătățirea tensiunii arteriale, menținând sănătatea inimii. Un studiu realizat pe animale în Japonia a arătat că administrarea de acid acetic la șoareci a dus la reducerea tensiunii arteriale (Antihypertensive effects of acetic acid and vinegar on spontaneously hypertensive rats, S. Kondo, K. Tayama, Y. Tsukamoto, K. Ikeda, Y. Yamori). Un alt studiu pe animale a avut rezultate similare, demonstrând că oțetul de mere a blocat în mod eficient acțiunile unei enzime specifice creșterii tensiunii arteriale.

Otet din cidru de mere contribuie la menținerea colesterolului în limite normale

Colesterolul este o substanță asemănătoare grăsimii care se poate acumula în artere, provocând îngustarea și întărirea acestora. Admnistrarea de oțet din cidru de mere susține sănătatea inimii, ajutând la menținerea colesterolului la un nivel scăzut. Un studiu iranian, realizat pe animale, a arătat că suplimentarea cu oțet de mere a dus la reducerea colesterolului LDL și a trigliceridelor, precum și la creșterea nivelului colesterolului benefic HDL.

Datorită proprietăților antioxidante și antibacteriene, oțetul din cidru de mere poate stimula imunitatea, prin reducerea mucusului și eliberarea sinusurilor, fiind util în caz de infecții, răceli sau gripă.

Apple Cider Vinegar este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Recenzii

1 recenzie pentru Otet din cidru de mere 60 capsule Zenyth

 1. Stanciu Mihaela

  Super bun

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate