Omega3 Supreme (50%EPA/25%DHA) 90 capsule Adams Vision

SKU: ADAMS121

75,73 lei

1 în stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei pentru comenzile in Romania

 
Descriere

Prospect Omega3 Supreme (50%EPA/25%DHA) 90 capsule Adams Vision

Organismul uman poate sintetiza majoritatea tipurilor de grăsimi de care are nevoie din alte lipide sau materii prime. Acest lucru nu se aplică în cazul acizilor grași omega3, deoarece este considerat o grăsime esențială (organismul nu o poate sintetiza), iar aportul trebuie să provină din alimente sau splimente alimentare. Printre alimentele bogate în Omega3 se numără: peștele, uleiurile vegetale, nucile românești, semințele de in, uleiul de in și legumele cu frunze.

GRĂSIMILE OMEGA3 SUNT O FAMILIE CHEIE DE GRĂSIMI POLINESATURATE.

  • Acidul Eicosapentaenoic (EPA)
  • Acidul Docosahexaenoic (DHA)
  • Acidul alfa-linolei (ALA)

DE CE ACIZI GARȘI DE TIPUL OMEGA3 SUNT CONSIDERATE GRĂSIMI SPECIALE?

Fac parte integrată din membranele celulare din întreg organismul și afectează funcția receptorilor celulari din aceste memebrane. Sunt punctul de plecare pentru producerea de hormoni care reglează coagularea sângelui și contracția și relaxarea arterelor.  De asemenea, se leagă de receptorii celulari care regelază funcția genetică.

Datorită acestor efecte previne bolile cardiovascualre și accidentului vascular cerebral. Pe lângă acestea, ajută la controlul lupusului, eczemelor și artitei reumatoide, și mai poate prezenta un rol portector în cancer și alte afecțiuni.

Cele mai clare dovezi descoperite privind efectele terapeutice ale omega-3 este în strânsă legătură cu bolile cardiovasculare. Aceste grăsimi protejează și mențin sistemul cardiovascualr sănătos.

BENEFICIILE OMEGA3 ASUPRA SISTEMULUI CARDIOVASCULAR:

  • scade tensiunea arterială
  • scade ritmul cardiac
  • îmbunătățește funcția vaselor de sânge
  • la doze mari scade nivelul de trigliceride, colesterol și scade inflamația (rol protector împotriva aterosclerozei)

Aceste efecte miraculoase asupra sistemului cardiovascular se datorează acizilor polinesaturați EPA și DHA, regășiți în pește.

Acizii grași omega 3, în special EPA și DHA, primesc o atenție din ce în ce mai mare în alimentația sportivilor. Acești acizi influențeză răspunsul metabolic al mușchilor privind nutriția, ci și răspunsul fiziologic la efort și condiților post-efort.

BENEFICIILE OMEGA3 PENTRU SPORTIVI:

  • crește performanța sportivă
  • îmbunătățește refacerea organismului după antrenamentele intense
  • reduce riscuri de accidentări

Având în vedere consumul scăzut și accesul limitat la o sursă sigură de pește, mai ales pește atlantic (bogat în EPA și DHA), se poate lua în considerare suplimentarea organismului cu omega-3 pentru a beneficia de proprietățile sale extraordinare asupra sănătății.

ADMINISTRARE:

Ca supliemt alimentar, luați zilnic 1 capsulă. Pentru beneficii și eviterea deficiențelor se recomandă administrarea acestui supliment pe o perioada îndelungată de timp, între 1-3 luni.

PRECAUȚII:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs, în cazul în care sunteți însarcinată sau dacă alăptați.

Prezentare: 90 capsule gelatinoase moi

COMPOZITIE PRODUS

Ingrediente Cantitate
Ulei de peste (50%EPA/25%DHA) 1000.00 mg

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Omega3 Supreme (50%EPA/25%DHA) 90 capsule Adams Vision”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate