Nattokinaza 2000FU 30 capsule Zenyth

(O recenzie client)
Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT140

48,99 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Nattokinaza 2000FU 30 capsule Zenyth

Nattokinaza este o enzimă naturală, extrasă din natto, un preparat din bucătăria tradițională japoneză, obținut prin fermentarea boabelor de soia de către bacteria Bacillus subtilis var. natto. Nattokinaza are o activitate fibrinolitică puternică, ajutând la prevenirea acumulării de fibrină și alte substanțe cu potențial inflamator în organism. Fibrina este o proteină din sânge produsă în timpul procesului de coagulare. Astfel, nattokinaza este ideală mai ales în urma diferitelor traume lezionale, după efort fizic intens sau după intervenții chirurgicale.

Suplimentul alimentar Nattokinaza 2000 FU este recomandat ca protector al sănătății vasculare, prin reducerea riscului formării trombilor, restabilirea funcției și elasticității endoteliale, reducerea inflamației și restabilirea unei circulații eficiente la nivel cardiovascular, pulmonar, cerebral, renal, hepatic, genital, ocular, muscular, întrucât îmbunătățește fluxul și fluiditatea sanguină și reglează procesele de coagulare sanguină.

UNITĂȚI FIBRINOLITICE. O capsulă de Nattokinaza de la Zenyth conține 2000 FU (unități fibrinolitice sau unități de digerare a fibrinei). Această cifră exprimă puterea enzimei de a digera fibrina, care alcătuiește cheagurile de sânge.

Cum te ajută produsul Nattokinaza 2000 FU de la Zenyth?

 • Contribuie la menținerea circulației și fluidizarea sângelui.
 • Reduce inflamația și durerea.
 • Are acțiune anticoagulantă și anti-agregant plachetară.
 • Are acțiune antisclerotică, sprijinind raportul optim LDL/HDL (proteinele transportatoare ale colesterolului).
 • Are acțiune mucolitică.
 • Reduce tensiunea arterială.
 • Are acțiune vasoprotectoare.
 • Are efect neuroprotector.

Suplimentul Nattokinase 2000 FU este recomandat ca adjuvant în refacerea post-traumatisme sau intervenții chirurgicale, pentru refacerea țesurilor afectate și pentru protecția acestora.

Nattokinaza asigură suportul regenerării țesuturilor și menține procesul normal de descompunere a unor structuri proteice (mucus, fibrinogen, factori de coagulare, fibrină, cheaguri de sânge, plăci de colesterol, plăci de amiloid), acumulate peste nivelurile normale în țesuturi aflate în curs de regenerare.

Când este recomandată nattokinaza?

Nattokinaza este recomandată persoanelor care suferă de hemoroizi, varice, polipi nazali. Poate fi de ajutor în bolile cardiovasculare, tensiune mărită, recuperare post-accident vascular cerebral, angină pectorală, tromboză venoasă profundă, ateroscleroză, circulație periferică defectuoasă.

Nattokinaza poate contribuie la reducerea durerii și inflamației, în fibromialgie, oboseală cronică, endometrioză, spasme musculare. Poate fi folosită, de asemenea, pentru reducerea mucusului de la nivelul aparatului respirator, fără a usca mucoasele.

Nattokinaza și efectul său trombolitic și antitrombotic

Numeroase studii au evidențiat capacitatea nattokinazei de a descompune structura de rețea a fibrinei care alcătuiește cheagurile de sânge. Mai exact, datorită activității enzimatice proteolitice directe a nattokinazei, efectul acesteia este atât trombolitic, cât și antitrombotic. Datorită acestei acțiuni îmbunătățește circulația.

Mai mult, s-a demonstrat că nattokinaza extrasă din boabele de soia fermentată inhibă agregarea trombocitelor prin blocarea formării tromboxanului și, prin urmare, întârzie tromboza după lezarea oxidativă a peretelui arterial. Datorită acestei proprietăți, efectului antiinflamator și capacității de reducere a plăcilor de amiloid s-a evidențiat inclusiv capacitatea neuroprotectoare a nattokinazei.

Atunci când este administrată într-o doză de 2.000 de unități fibrinolitice zilnic, timp de două luni, s-a demonstrat că nattokinaza are efect anticoagulant, ocupându-se de scăderea nivelurilor de fibrinogen. De asemenea, în cazul călătoriilor pe distanțe lungi și nu numai, nattokinaza reduce edemul picioarelor și dizolvă eventualele cheaguri de sânge apărute.

Nattokinaza și protecția cardiovasculară

Potrivit studiilor, nattokinaza contribuie la menținerea circulației și vâscozității normale a sângelui, asigurând astfel o refacere mai rapidă a țesuturilor afectate de circulația defectuoasă. În acest context, nattokinaza menține structura și grosimea normală a peretelui vascular arterial și venos, are efect hipolipemiant, reducând depunerea colesterolului la nivelul pereților vaselor sangvine. De asemenea, poate preveni și poate contribui la reducerea/dizolvarea cheagurilor de sânge care pot duce la accidente ischemice și îmbunătățește tensiunea arterială. În toate aceste situații poate reduce inflamația și durerea.

Ingrediente

Ingrediente/capsulă:

 • 100 mg nattokinază 20.000 FU/g, din extract din soia (Glycine max), fermentată cu Bacillus var. natto, în bază de maltodextrină;
 • Celuloză microcristalină (agent de încărcare).
 • Capsulă vegetală gastrorezistentă (hipromeloză, gumă gelan).

Proveniență: UE.

Informații nutriționale

Informații nutriționale Per 100 g produs
Valoare energetică 1621 kJ/381 kcal
Grăsime totală 0,05 g
       Din care acizi grași saturați 0,02 g
Glucide 92,36 g
       Din care zaharuri 3,82 g
Proteine 2,71 g
Sare 0,12 g

Mod de administrare

 • Doze uzuale (adulți): 1 capsulă pe zi, între mese.

Atenționări

 • Nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate, celor care alăptează, persoanelor cu alergie la soia sau la oricare dintre ingrediente.
 • Persoanele care iau medicamente ar trebui să consume produsul numai sub supraveghere medicală.
 • Persoanele cu istoric de accidente vasculare, ulcere și/sau tulburări de coagulare care sunt sau nu sub terapie anticoagulantă concomitentă vor cere sfatul specialistului înainte de utilizarea produsului.
 • A se opri consumul cu 3 zile înainte și după o intervenție chirurgicală sau în caz de vânătăi sau sângerări fără motiv aparent.
 • Opriți utilizarea produsului dacă apar vânătăi sau sângerări fără un motiv aparent sau dacă,în caz de răniri, vânătăile sunt de dimensiuni mari și/sau sunt însoțite de sângerări prelungite.

Recenzii

1 recenzie pentru Nattokinaza 2000FU 30 capsule Zenyth

 1. MUNTEAN CRINA ANCA

  Il cumpăr pnt prima data ,Sunt Curioasă de ek ca produs

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate