Myo Inositol si Selenium 30 capsule Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT166

34,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Myo Inositol si Selenium 30 capsule Zenyth

Myo Inositol si Selenium este un supliment alimentar recomandat pentru menținerea echilibrului hormonal feminin sau masculin. Potrivit studiilor, asocierea mio-inozitolului cu seleniul contribuie la utilizarea eficientă a insulinei și la reducerea complicațiilor produse de creșterea glicemiei. Rezistența la insulină este una dintre cauzele profunde ale tiroiditei Hashimoto, sindromului de ovar polichistic (PCOS), infertilității și chiar anxietății. Suplimentele cu mio-inozitol și seleniu ajută la recăpătarea echilibrului hormonal, la susținerea funcției ovariene, la scăderea nivelului anticorpilor tiroidieni și chiar la reducerea anxietății și insomniei. Totodată, seleniul susține fertilitatea masculină, prin creșterea spermatogenezei, și fertilitatea feminină, reducând riscul de avort spontan.

Care sunt beneficiile Myo Inositol si Selenium?

  • Funcționarea normală a glandei tiroidei.
  • Reducerea anticorpilor tiroidieni în tiroidita Hashimoto.
  • Îmbunătățirea funcției ovariene în PCOS (sindromul ovarului polichistic).
  • Reducerea simptomelor sindromului premenstrual.
  • Combaterea infertilității și susținerea spermatogenezei normale.
  • Funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Menținerea sănătății părului și unghiilor.
  • Reducerea stărilor de anxietate.

Care este rolul inozitolului?

Inozitolul este un nutrient implicat în menținerea echilibrului hormonal atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. În cazul femeilor, inozitolul este util în tulburările ciclului menstrual, în sindromul premenstrual, în menopauză, hirsutism sau acnee. În cazul bărbaților, inozitolul contribuie la menținerea unui nivel normal al testosteronului, îmbunătățește potența și motilitatea spermatozoizilor.

De asemenea, inozitolul este implicat în detoxifierea ficatului, în metabolismul grăsimilor și colesterolului. Tot inozitolul îmbunătățește starea emoțională în caz de atacuri de panică, îmbunătățește sensibilitatea receptorilor cerebrali de serotonină, având efect anxiolitic și antidepresiv.

Inozitolul și seleniul: vitale pentru funcționarea tiroidei

Mio-inozitolul are un rol important în reglarea funcției tiroidiene (reglarea hormonului de stimulare tiroidiană – TSH), în sănătatea reproductivă (reglarea hormonului de stimulare foliculară – FSH). Mio-inozitolul reglează, de asemenea, absorbția glucozei și poate fi implicat în secreția serotoninei (hormonul fericirii). În tiroidita Hashimoto, mio-inozitolul reduce nivelul anticorpilor tiroidieni, iar în sindromul ovarelor polichistice reduce simptomele asociate (tulburări menstruale, acnee, rezistență la insulină, kilograme în plus).

Seleniul este un antioxidant cu rol în apărarea imunitară și antivirală. Seleniul ajută la funcționarea normală a tiroidei prin conversia hormonului tiroidian T4 (tiroxina) în forma sa activă T3 (triiodotironina). Seleniul reduce simptomele neplăcute ale menopauzei, ajutând totodată la păstrarea structurii osoase normale și la menținerea unui aspect tânăr al pielii. De asemenea, ajută la eliminarea din organism a unor metale grele (plumbul, cadmiul, mercurul).

Nevoile zilnice de seleniu sunt mai crescute în perioada sarcinii, la vegetarieni, în cazul consumului crescut de alcool, în cazul sportivilor sau persoanelor care depun efort fizic intens sau în condiții de stres crescut.

Myo Inositol si Selenium este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Myo Inositol si Selenium 30 capsule Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate