Magneziu Taurat 30 capsule Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT134

44,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Magneziu Taurat 30 capsule Zenyth

Magneziu Taurat, o formă de magneziu care asociază taurina. Magneziul este un  mineral și un electrolit esențial organismului uman, implicat în peste 300 de funcții în organism. Pe de altă parte, taurina este un aminoacid necesar organismului pentru protecție cardiovasculară, pentru secreția de bilă, detoxifierea ficatului și digestie. Rolul taurinei în organism este de a transporta magneziul în și din celule prin membrana celulară. Totodată, taurina crește nivelurile concentrațiilor de magneziu în celulele esențiale formării oaselor și menține nivelul optim de magneziu pentru celelalte funcții vitale din organism.

De ce magneziu taurat?

 • SĂNĂTATEA INIMII: Dintre toate formele de magneziu, tauratul de magneziu este cel mai activ pentru sănătatea inimii. Asocierea cu taurina face ca această formă de magneziu să ajute la reglarea contracțiilor mușchiului cardiac și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
 • SĂNĂTATEA CREIERULUI: Tauratul de magneziu are capacitatea de a ajunge la creier ușor, fiind recomandat pentru reducerea stărilor de anxietate. Acest efect se datorează și taurinei, care reglează funcția de excitabilitate a creierului prin activarea neurotransmițătorului GABA.
 • BIODISPONIBILITATE RIDICATĂ: Tauratul de magneziu are biodisponibilitate ridicată prin comparație cu alte forme de magneziu. Unele studii arată o biodisponibilitate de până la 80% a tauratului de magneziu, prin comparație cu oxidul de magneziu, care are o biodisponibilitate în jur de 4%.

O capsulă  conține 80 mg magneziu ionic (21% din doza zilnică recomandată). Chiar dacă pare o cantitate mică de magneziu, trebuie să ținem cont că este una dintre formele de magneziu cu absorbție ridicată.

Cum te ajută Magneziu Taurat?

 • Susține sănătatea sistemului cardiovascular și contracția mușchiului cardiac.
 • Contribuie la menținerea în limite normale a tensiunii arteriale.
 • Contribuie la metabolismul energetic normal.
 • Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
 • Reduce oboseala și extenuarea.
 • Contribuie la echilibrul electrolitic.
 • Susține funcționarea normală a sistemului muscular.
 • Contribuie la sinteza normală a proteinelor.
 • Ajută la menținerea sănătății psihice.
 • Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.
 • Ajută la menținerea sănătății dinților.
 • Susține procesul de diviziune celulară.

Este tauratul de magneziu bun și pentru tine?

Tauratul de magneziu este cea mai bună alegere pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare, hipertensiune, oboseală sau persoanele care trec printr-un stres puternic. Este de asemenea o alegere bună pentru problemele cu glicemia sau pentru sindromul de rezistență la insulină.

Magneziu Taurat: menținerea tensiunii arteriale în limite normale

Tauratul de magneziu protejează sănătatea inimii și contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Atât magneziul, cât și taurina mențin tensiunea arterială și pulsul cardiac normal, susțin contracția cardiacă normală.

Un studiu publicat în 2015 a arătat că tauratul de magneziu poate reduce din simptomele hipertensiunii la femeile obeze (PLoS One. 2015; Association of Magnesium Intake with High Blood Pressure in Korean Adults: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2007–2009).

Magneziul contribuie la reglarea glicemiei

Se știe că magneziul este esențial pentru producerea de energie și metabolismul carbohidraților, aminoacizilor și grăsimilor. Potrivit studiilor, magneziul poate reduce rezistența la insulină, inflamația și stresul oxidativ la persoanele care suferă de diabet de tip 2 (World J Diabetes. 2015 Aug 25; Magnesium and type 2 diabetes).

Tauratul de magneziu reduce stările de anxietate și insomniile

Magneziul joacă un rol important în stimularea căilor de relaxare din creier. Magneziul face acest lucru prin stimularea producției de acid gama-aminobutiric (GABA), un neurotransmițător care are efect calmant asupra sistemului nervos. Receptorii de GABA sunt implicați în producția de melatonină (responsabilă cu inducerea somnului). Iată cum tauratul de magneziu contribuie atât la combaterea insomniei, cât și la inducerea relaxării și reducerea anxietății.

Ingrediente

Ingrediente/capsulă:

 • Taurat de magneziu – 1000 mg.
 • Capsulă vegetală: hipromeloză.

Proveniență: UE. O capsulă conține 80 mg magneziu ionic*. *21%VNR – valori nutriționale de referință, conform Reg. 1169/2011.

Mod de administrare

 • Doza uzuală: 1-3 capsule pe zi, administrate de preferință, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid.

Atenționări

 • Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele cu probleme acute de sănătate vor consulta specialistul înainte de utilizare.
 • Produs nerecomandat persoanelor cu alergie la ingredientele folosite și persoanelor cu insuficiență renală, hipotensiune arterială, hipermagnezemie.
 • În doze mari poate avea efect laxativ.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magneziu Taurat 30 capsule Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate