Leaky Gut Help 150g Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT165

129,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Leaky Gut Help 150g Zenyth

Leaky Gut Help este un supliment alimentar cu o formulă complexă, recomandată pentru menținerea sănătății și funcționalității tractului gastro-intestinal. Recomandarea principală este așa-numitul leaky gut sau sindromul de intestin hiperpermeabil.

Leaky Gut Help este o formulă unică, pe bază de glutamină, glucozamină, lemn dulce, gel de aloe vera, ulm roșu, MSM, nalbă și hesperidină. Toate acestea au proprietăți antiinflamatorii, antiulceroase, calmante, epitelizante, cicatrizante.

Din formulă se remarcă extractul deglicirinizat de lemn dulce, care ajută la menținerea sănătății gastrointestinale, la menținerea confortului sistemului digestiv, la menținerea funcției normale a membranei mucoaselor stomacului și intestinului subțire și rădăcina de nalbă, care are activitate antibacteriană.

Leaky Gut Help contribuie la refacerea mucoasei gastrointestinale (accelerarea reparării mucoasei intestinale, scăderea permeabilității intestinale, reducerea inflamației, calmarea iritației), la normalizarea tranzitului intestinal și la diminuarea durerii și a balonării.

Ce înseamnă leaky gut?

Leaky gut sau sindromul intestinului hiperpermeabil este o problemă digestivă caracterizată de capacitatea bacteriilor și toxinelor de a trece de bariera peretelui intestinal. În cazul unei persoane sănătoase, mucoasa intestinală are rolul unei site care filtrează substanțele dăunătoare de cele benefice, această sită lăsând să treacă în organism doar substanțele benefice. Atunci când vorbim despre sindromul intestinului hiperpermeabil, sita respectivă nu mai funcționează normal, favorizând trecerea în organism și automat în fluxul sanguin a proteinelor, bacteriilor, particulelor nedigerate și a toxinelor.

Glutenul este unul dintre factorii favorizanți ai sindromului de intestin hiperpermeabil. Factori favorizanți sunt de asemenea infecțiile, hiperaciditatea sau stresul cronic.

Sindromul de intestin hiperpermeabil (leaky gut) poate apărea în numeroase cazuri:

 • Probleme digestive: gaze, balonări, diaree, sindromul colonului iritabil.
 • Intoleranțe, alergii alimentare.
 • Probleme psiho-emoționale: confuzie mentală, dificultate de concentrare, ADD, ADHD; stări depresive, anxietate.
 • Probleme ale pielii: acnee, rozacee, eczemă.
 • Alergii de sezon, astm.
 • Ciclu menstrual neregulat, sindrom premenstrual, sindromul ovarelor polichistice.
 • Oboseală cronică, fibromialgie.
 • Poliartrită reumatoidă, tiroidită Hashimoto, lupus, psoriazis, boala celiacă, alte boli autoimune.

Cum te ajută Leaky Gut Help?

 • Susține sănătatea gastrointestinală.
 • Reface mucoasa gastrointestinală în leaky gut.
 • Reglează digestia și menține confortul digestiv.
 • Menține funcția normală a membranei mucoaselor stomacului și intestinului subțire.
 • Are acțiune antioxidantă, antialgică și antiinflamatoare la nivelul mucoasei gastrointestinale.

L-Glutamina are efect alcalinizant și de protecție a mucoasei intestinale

L-GLUTAMINA este un aminoacid semi-esențial prezent în fiecare celulă a organismului, dar mai ales în mușchi, sânge, fluidul cerebro-spinal, plămâni și în tractul digestiv, cu rol esențial în reglarea dezvoltării și funcționării celulelor.

În produsul Leaky Gut Help, l-glutamina contribuie la menținerea structurii și funcționării normale a sistemului digestiv, la reducerea permeabilității intestinale prin menținerea integrității mucoasei intestinale. De asemenea, contribuie la echilibrarea pH-ului organismului, prin efectul alcalinizant.

N-acetil glucozamina: barieră de protecție pentru mucoasa digestivă

N-acetil glucozamina (NAG) este un compus extras din crustacee. Cunoscută în special ca fiind un element constitutiv al țesutului dermic, articular și al altor țesuturi conjunctive, n-acetil glucozamina este excelentă pentru sănătatea sistemului digestiv. În tractul intestinal și urinar, glucozamina este utilizată  de celulele mucoasei pentru a produce o barieră de protecție împotriva agenților patogeni.

De asemenea, glucozamina contribuie la reducerea inflamației digestive sau urinare.

Extract deglicirinizat din rădăcină de lemn dulce, pentru controlul cantității de acid din stomac

Inflamația mucoasei este una dintre principalele manifestări ale sindromului leaky gut. Produsul Leaky Gut Help conține un ingredient unic cu acțiune pe reducere a refluxului gastric și a inflamației mucoasei: extractul deglicirinizat de lemn dulce. Acest extract ajută la reducerea secreției excesive de acid în stomac, la reducerea inflamației și la refacerea mucoasei gastrice.

Rețineți! Extractul de lemn dulce folosit în Leaky Gut Help este deglicirinizat: din el a fost eliminată glicirizina. Glicirizina este o substanță care se găsește în mod natural în lemnul dulce și care poate crește tensiunea la unele persoane.

Gelul de aloe: pentru un efect antiinflamator

Aloe vera este o plantă deosebit de cunoscută în medicina tradițională pentru proprietățile cicatrizante și antiinflamatoare. De asemenea, aloe vera este folosit pentru efectul antidiareic, emolient, cicatrizant și antiinflamator.

Rezultatele studiilor clinice pe pacienți cu colită ulcerativă (IBD) moderat-activă au relevat efectul antiinflamator, reducerea frecvenței scaunelor și ameliorarea simptomelor. În sindromul colonului iritabil, studiile au evidențiat reducerea diareei și a simptomelor asociate, corelate cu efectele antiinflamatorii care acționează prin reducerea hipersensibilității intestinale.

Gelul de aloe folosit în produsul Leaky Gut Help este liofilizat și nu conține derivați antrachinonici.

Rădăcină de nalbă, pentru un efect emolient și calmant asupra mucoasei

Rădăcina de nalbă reduce inflamația acută și cronică în ulcere, având în același timp acțiune emolientă și antimicrobiană pentru mucoasa tractului digestiv.

Scoarța de ulm roșu: acțiune emolientă și antialgică

Medicina tradițională a folosit timp de mii de ani scoarța de ulm roșu, datorită proprietăților sale demulcente, utile în tratamentul unei game largi de afecțiuni inflamatorii. Printre acestea se numără tulburările digestive (scoarța de ulm roșu reduce inflamația stomacului și a intestinului), cele respiratorii (calmează durerile de gât) și urinare.

La nivelul tractului gastrointestinal, determină o creștere a secreției de mucus, care poate fi utilă în gestionarea afecțiunilor gastrointestinale, cum ar fi ulcerul stomacal și duodenal, boala de reflux gastroesofagian (BRGE), sindromul intestinului iritabil (IBS) și boala inflamatorie a intestinului (IBD).

MSM: refacerea mucoasei tractului digestiv

Metilsulfonilmetanul (MSM) este o importantă sursă biologic activă de sulf organic, utilizat în principal pentru menținerea sănătății articulațiilor. În ceea ce privește sănătatea tractului gastrointestinal, MSM poate ajuta la refacerea mucoasei tractului digestiv, fiind studiat pentru sindromul intestinului hiperpermeabil, colită și boli inflamatorii intestinale.

Hesperidina: protecție împotriva stresului oxidativ

Hesperidina, principala bioflavonoidă prezentă în coaja citricelor, are proprietati antiinflamatoare, antioxidante, hipolipemiante și vasoprotectoare. Hesperidina reduce semnificativ nivelul factorilor pro-inflamatori și crește nivelul factorilor antiinflamatori în țesuturile colonului, scade hiperpermeabilitatea intestinală.

Hesperidina previne afectarea celulelor din cauza stresului oxidativ, prin creșterea semnificativă a nivelului de super oxid dismutază, glutation și catalază în mucoasa gastrică.

Leaky Gut Help este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Leaky Gut Help 150g Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate