Hepato Regenerator 60 capsule Herbagetica

SKU: HERBA125

18,34 lei

5 în stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei pentru comenzile in Romania

 
Descriere

Hepato Regenerator 60 capsule Herbagetica

Hepato Regenerator conţine extracte din plante cu acţiune antivirală şi de regenerare hepatică și are o mare eficienţă în regenerarea, detoxifierea şi protejarea ficatului.

Hepato Regenerator contribuie la:

 • favorizarea menţinerii structurii normale a ficatului
 • stimulează regenerarea şi reducerea leziunilor ţesutului hepatic
 • blochează pătrunderea toxinelor în celulele hepatice şi neutralizează toxinele deja existente
 • protejează celulele hepatice împotriva stresului oxidativ
 • protejează celulele hepatice împotriva substanţelor chimice, intoxicaţiei cu alcool sau cu medicamente
 • susţinerea funcţiilor hepatice
 • reglează secreţia biliară
 • favorizează evacuarea bilei în duoden
 • reduce valorile transaminazelor
 • reduce colesterolul negativ (LDL)
 •  menţine nivelul normal al trigliceridelor
 • susţinerea funcţiei de detoxifiere a ficatului
 • stimularea imunităţii

Extractul pulbere este forma de administrare cea mai puternică a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, care se obţine din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), prin procesul numit atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool şi celuloză. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic decât simpla pulbere din plante şi se absoarbe instantaneu de către organism. 

Extractul de Armurariu este, fără doar şi poate, considerat în momentul de faţă cel mai bun produs, natural sau de sinteză, pentru protejarea ficatului de acţiunea infecţiilor virale, a intoxicaţiilor alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C etc.) și al cirozei hepatice (stadiile incipiente, nu şi cele în care boala este decompensată). Acţionând ca un scut, silimarina din compoziţia armurariului, nu numai că menţine sănătatea ficatului, dar şi încetineşte progresia leziunilor hepatice ireversibile.

Extractul de Cicoare are o puternică acţiune antitoxică, favorizează regenerarea celulei hepatice şi menţinerea structurii normale a ficatului, prevenind procesele de fibrozare. De asemenea, datorită principiilor amare pe care le conţine, s-a dovedit a fi benefică pentru splină, fiind recomandată persoanelor cu calculi biliari.

Hepato Regenerator adjuvant în: 

 • hepatita virala A
 • hepatită virală B, C
 • hepatita alcoolica
 • steatoză hepatică („ficat gras”)
 • ciroză (formele compensate)
 • dischinezie biliară
 • tulburări hepatice post-intoxicare

Extractul de Sunătoare, cu 0.3% hipericină, vine să completeze efectele tonicelor hepatice “clasice” cu o acţiune extrem de importantă pentru gestionarea afecţiunilor hepatice. S-a demonstrat prin studii recente că o stare psiho-emoţională bună efectiv împiedică evoluţia afecţiunilor hepatice şi, mai mult, poate cataliza efecte semnificative de ameliorare.

Acţiunea acestor extracte este potenţată de pulberea de Anghinare, Păpădie, Genţiană.

Anghinarele sunt un remediu eficient în afecţiunile hepatice. În tratamentul hepatitei au fost observate îmbunătăţiri ale stării pacienţilor: reduc durerilecresc rezistenţa la efort, reduc stările de greaţă, menţin structura normală a ficatului. Păpădia este un detoxifiant natural care asigură un tonus general al organismului, prin eliminarea toxinelor şi purificarea sângelui. Bogată în vitaminele A, C, D, fier, potasiu şi zinc, ajută la protejarea celulelor hepatice, în timp ce curăţă corpul de toxine. Rădăcina de Genţiană are efecte tonice hepatice, stimulează regenerarea celulei hepatice şi inhibă dezvoltarea virusurilor hepatice.

Ingrediente Hepato Regenerator:
Armurariu extract 4:1 din fructe – 94.5 mg; Păpădie frunze, pulbere – 94.5 mg; Cicoare extract 4:1 din rădăcină – 45.5 mg; Anghinare frunze, pulbere – 45.5 mg; Gențiana rădăcina, pulbere – 45.5 mg; Sunătoare extract standardizat cu min. 0.3% hipericina – 24.5 mg; capsulă de gelatină.

Mod de administrare Hepato Regenerator:
Câte 1 capsula de 3 ori pe zi.

Precauții:
A se administra cu prudența femeilor care alăptează, persoanelor cu diabet și hipoglicemie.
În cazul persoanelor cu calculi biliari de mari dimensiuni, produsul se va administra cu prudență deoarece poate produce migrarea acestora. Poate interacționa cu produsele antiinfecțioase și cu anticoncepționalele orale, la administrarea concomitentă.

Contraindicații Hepato Regenerator:
Primul trimestru de sarcină, ciroza decompensată.
Nu se administrează bolnavilor de gastriță hiperacidă și ulcer aflați în criză.

Prezentare:
60 capsule

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hepato Regenerator 60 capsule Herbagetica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate