Glutathione 60 capsule Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT123

133,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Glutathione 60 capsule Zenyth

Glutathione este un supliment alimentar cu S-acetil L-glutation, 100 mg/capsulă. Această grupare acetil ajută la protejarea moleculei de glutation și la facilitarea traversării barierei hematoencefalice, permițându-i să se detoxifice direct și să protejeze creierul. S-acetil L-glutationul are capacitatea de a pătrunde în membrana mitocondriilor, ajutând la menținerea integrității și funcționalității acestora. Mai mult, datorită grupării acetil, glutationul este stabil în intestin și în plasmă atunci când este absorbit și livrat direct în celule.

AVANTAJ! Produsul Glutathione de la Zenyth are capsule gastrorezistente, ceea ce crește și mai mult stabilitatea S-acetil L-glutationului.

Ce este glutationul?

Numit și „master-antioxidant“, glutationul este o tripeptidă formată din L-glutamină, L-cisteină și glicină, omniprezentă în toate sistemele vii. Este considerat a fi cel mai important antioxidant intracelular produs de corpul uman, ce se remarcă prin acțiunea antioxidantă, de detoxifiere, implicarea în metabolismul nutrienților și echilibrarea proceselor la nivel celular.

Avantajele suplimentelor cu glutation

Glutationul simplu (administrat în plasmă sau intravenos), pentru a fi absorbit în celule, trebuie descompus (de enzime specifice) și apoi reconstituit în glutation redus (rGSH). Prin urmare, o decizie dietetică mai bună este S-acetil L-glutationul activ și absorbit oral, care crește rGSH intracelular direct și natural, fără pierderi de energie și fără riscul de a fi compromis în cazul stărilor de boală.

Ce înseamnă că glutationul este principalul antioxidant produs de celule?

Datorită faptului că este principalul antioxidant endogen produs de celule, glutationul se implică în mod direct în neutralizarea radicalilor liberi și a compușilor reactivi ai oxigenului. În plus, tot glutationul este și cel care contribuie la menținerea antioxidanților exogeni, precum vitaminele C și E în cantitate redusă (activă).

Datorită acțiunilor antioxidante, detoxifiante și de susținere a sistemului imunitar, S-acetil L-glutationul poate fi de ajutor în prevenirea îmbătrânirii, astmului, bolilor de inimă (ateroscleroză și dislipidemii), bolilor hepatice, problemelor memoriei, osteorartritei, cancerului.

Cum acționează glutationul(Glutathione)?

 • Conferă energie și vitalitate.
 • Țintește metalele grele și ajută la eliminarea acestora.
 • Reduce inflamația celulară.
 • Încetinește procesul de îmbătrânire.
 • Întărește sistemul imunitar.
 • Detoxifică ficatul și toate celulele corpului.
 • Protejează creierul, îmbunătățește memoria și crește capacitatea de concentrare.
 • Reduce efectele negative ale stresului.
 • Protejează ADN-ul (purtătorul informațiilor genetice) și mitocondriile.

Detoxifiere sigură, cu glutation

Să nu uităm că glutationul se ocupă de detoxifierea a numeroși xenobiotici (compuși străini) și agenți cancerigeni atât organici, cât și anorganici, printre care se află și metale grele, precum mercurul, plumbul și arsenicul.

Totodată, datorită faptului că are capacitatea de a pătrunde în membrana mitocondriilor, glutationul ajută la menținerea integrității și funcționalității acestora, reducând în același timp stresul oxidativ. De asemenea, contribuie la buna funcționare a creierului, deoarece poate traversa bariera hematoencefalică permițându-i să se detoxifice direct.

Ingrediente

Ingrediente/capsulă:

 • S-acetil L-glutation – 100 mg.
 • Agent de încărcare: celuloză microcristalină.
 • Capsulă vegetală gastrorezistentă: hipromeloză.

Proveniență: UE.

Mod de administrare Glutathione

 • Adulți: 1-2 capsule de 1-2 ori pe zi, înainte de masă sau conform recomandării specialistului.
 • Se recomandă administrarea în cure de câte 90 de zile, de două ori pe an.

Atenționări

 • Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu afecțiuni acute sau cu medicație complexă vor cere sfatul specialistului înainte de utilizare.
 • La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Glutathione 60 capsule Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate