Ginseng siberian 150mg 30 capsule Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT184

21,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Ginseng siberian 150mg 30 capsule Zenyth

Ginseng siberian este un supliment alimentar cu proprietăți adaptogene, revigorante și tonice. Cunoscut și sub denumirea de Eleutheroccocus, Ginsengul siberian contribuie la recuperarea fizică și psihică, la sănătatea sistemului imunitar și la menținerea tensiunii arteriale normale. De asemenea, este eficient în susținerea performanței cognitive și mentale, în susținerea glandelor suprarenale, a metabolismului hepatic și în creșterea energiei și rezistenței împotriva stresului și a poluării.

Mai multe studii au arătat că Ginsengul siberian poate atenua simptomele anginei pectorale și poate reduce colesterolul și trigliceridele din sânge. Potrivit acelorași cercetări, acesta relaxează pereții arteriali, combătând astfel hipertensiunea.

Ce este Ginsengul siberian?

Plantă cu creștere lentă, a cărei rădăcină este folosită în medicina tradițională din cele mai vechi timpuri, își are originile în Japonia, nordul Chinei, sud-estul Rusiei, Coreea de Sud și Coreea de Nord. Cercetătorii afirmă că există dovezi conform cărora Ginsengul siberian a fost folosit, ca remediu naturist, pentru prima dată acum mai bine de 2000 de ani în China.

În trecut, Ginsengul siberian era apreciat pentru capacitatea sa de energizare, iar oamenii îl foloseau pentru a reda vigoarea întregului organism. În plus, studiile mai recente arată că acest extract are capacitatea de a identifica problemele din corp și de a interveni acolo unde există carențe.

Suplimentele cu Ginseng siberian se obțin din rădăcina arbustului. Aceasta conține o combinație de ingrediente denumite eleuterozide, substanțe responsabile pentru efectele benefice. De asemenea, în rădăcină se găsesc și polizaharide, acestea având rolul de a stimula sistemul imunitar și de a reduce nivelul zahărului din sânge.

Ginsengul siberian și sistemul imunitar

Din ce în ce mai multe studii atestă că Ginsengul siberian îmbunătățește și susține răspunsul imunitar, ceea ce îl face să fie o alternativă naturală în gestionarea pe termen lung a diferitelor boli care pot apărea la nivelul sistemului imunitar.

Ginsengul siberian are proprietăți care ajută sistemul imunitar să lupte împotriva virusurilor de gripă sau răceală, fiind utilizat încă din cele mai vechi timpuri ca remediu eficient pentru ameliorarea simptomelor și vindecarea gripei și a răcelii.

Unul dintre cele mai elocvente studii realizate vreodată asupra efectelor Ginsengului siberian este cel condus de B. Bohn în Heidelberg, Germania. Acest studiu a fost realizat asupra a 18 persoane și s-a întins pe o durată de patru săptămâni. Mai exact, subiecților analizați le-a fost prelevat și analizat sânge înainte și după administrarea extractului de Ginseng siberian, urmărindu-se numărul de anticorpi prezenți în sânge. Rezultatul a fost o creștere a numărului de anticorpi în cazul tuturor celulelor supuse analizei, fără a se înregistra vreun efect secundar. Concluzia acestui studiu a fost că Ginsengul siberian are un puternic efect imunomodulator în cazul persoanelor sănătoase.

Ginsengul siberian și astenia

Popular pentru proprietățile sale de adaptogen natural, Ginsengul siberian este util în ameliorarea simptomelor asteniei.

Dacă nu te-ai mai întâlnit până acum cu termenul de adaptogen, acesta se referă la proprietatea unei plante de a ajută organismul să se adapteze mai rapid și mai ușor unor situații stresante sau neprevăzute, ajutând la restabilirea echilibrului natural.

S-a dovedit că efectele Ginsengul siberian vizează inflamațiile cronice și combaterea asteniei. Acesta îmbunătățește funcționarea sistemului nervos și crește rezistența fizică, fără a afecta negativ nivelul de energie, lucru care apare de obicei în urma consumului altor energizante, precum produsele pe bază de cofeină. De asemenea, Ginsengul siberian ameliorează semnificativ simptomele asteniilor, în special oboseala și senzația de slăbiciune.

Ginsengul siberian și stresul

Stresul nu afectează doar buna desfășurare a activităților cotidiene, ci poate afecta sănătatea întregului organism. Substanțele adaptogene din compoziția Ginsengului siberian măresc capacitatea organismului de a face față stresului, reducând nivelul cortizolului circulant (hormonul stresului).

Un studiu realizat în anii ’60 în Rusia, asupra a 2100 de adulți fără probleme majore de sănătate, a arătat că aceștia au rezistat mai bine expunerii la condiții de stres în timpul administrării unor suplimente pe bază de Ginseng siberian.

Mai exact, capacitatea de efort fizic s-a îmbunătățit vizibil, a crescut rezistența la răul de mișcare, viteza și precizia de lucru, in ciuda zgomotului din mediul ambiental. De asemenea, viteza de a lectura și capacitatea de a se adapta la factori de stres fizic, precum căldura, altitudinile mari și mediile cu nivel redus de oxigen, au crescut considerabil.

Cum te ajută produsul Ginseng siberian de la Zenyth?

 • Acțiune adaptogenă, tonică și revigorantă.
 • Antioxidant și antiinflamator natural.
 • Crește rezistența în fața stresului.
 • Efect imunomodulator, susține imunitatea.
 • Previne răcelile și apariția altor infecții.
 • Contribuie la recuperarea fizică și psihică.
 • Reduce oboseala glandelor suprarenale.
 • Susține memoria și capacitatea de concentrare.
 • Îmbunătățește performanțele mentale și fizice.
 • Afrodisiac natural, susține activitatea sexuală.
 • Stimulează fertilitatea și crește libidoul.

Cum se administrează Ginseng siberian?

 • Adulți: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării specialistului.
 • Produsul se va administra în cure de maximum o lună, care se pot repeta la interval de 1-2 săptămâni, de 3-4 ori pe an.

Atenționări:

 • Produs nerecomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.
 • Persoanele hipertensive vor consuma produsul doar la indicația medicului.
 • Produsul poate potența efectul produselor antidiabetice, anticoagulante, antitrombocitare, antiagregant-plachetare și al digoxinei, la administrare concomitentă.

Condiții de păstrare:

 • În ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură.
 • A se consuma, de preferință, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj (a se vedea Exp și Lot de pe capac).

Ce conține Ginseng siberian?

 • Extract standardizat cu min. 1,5% eleuterozide (B și E) din rădăcină de Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) – 150 mg.
 • Capsulă: gelatină.
 • Alte ingrediente: celuloză microcristalină (agent de încărcare), dioxid de siliciu coloidal (agent antiaglomerant).

Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu sau îndulcitori artificiali!

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ginseng siberian 150mg 30 capsule Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate