GABA 750mg 30 capsule Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT114

34,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect GABA 750mg 30 capsule Zenyth

GABA sau acidul gama-aminobutiric este un neurotransmițător sintetizat în creier din acidul glutamic în prezența vitaminei B6. Rolul acestui acid este de a facilita comunicarea între celulele creierului. Principiul pe care se bazează neurotransmițătorii este de funcționare ca mesageri chimici, adică blochează sau inhibă anumite semnale ale creierului, în timp ce activitatea sistemului nervos scade.

Studiile desfășurate pe persoane care au consumat acidul gama-aminobutiric sub formă de supliment alimentar au arătat că are capacitatea de a îmbunătăți relaxarea, diminuând stările de anxietate, depresie, stres, tulburările hiperkinetice (boala Parkinson, sindromul Tourette, dischinezia tardivă), ajutând în același timp la inducerea somnului.

Cum acționează GABA asupra organismului?

 • Reduce anxietatea.
 • Îmbunătățește funcția cognitivă, memoria și performanțele intelectuale.
 • Reduce stresul și, implicit, stresul indus de dureri.
 • Reduce tulburările emoționale.
 • Induce relaxarea.
 • Susține un somn liniștit și odihnitor.
 • Oferă suport pentru sistemul nervos.
 • Ajută la reducerea dependențelor (de alcool, tutun etc.).

De ce să luăm un supliment alimentar cu GABA?

Având în vedere faptul că sunt doar câteva alimente care conțin acidul gama-aminobutiric , singura modalitate prin care putem beneficia de efectele acestui neurotransmițător este prin intermediul suplimentelor alimentare.

GABA reduce anxietatea

Una dintre principalele funcții ale acidului gama-aminobutiric este reducerea excitabilității nervoase, care poate fi asociată cu stările de anxietate și teamă. De altfel, unele tulburări anxioase sunt asociate cu un nivel scăzut de acid gama-aminobutiric .

În aceste cazuri, acidul gama-aminobutiric este un remediu natural pentru inducerea calmului și reducerea stărilor de agitație. Un studiu publicat în American Journal of Psychiatry a arătat că atacurile de panică sunt asociate cu răspuns neuronal deficitar la GABA. (Am J Psychiatry, 2004 Dec; Impaired GABA neuronal response to acute benzodiazepine administration in panic disorder; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15569888/).

GABA îmbunătățește somnul

Aproximativ 30% dintre adulți suferă de insomnie, potrivit statisticilor. Produsul acesta are acțiune sedativă, calmantă, contribuind la inducerea normală a somnului. Studiile au arătat că folosirea unui supliment cu acidul gama-aminobutiric poate contribui, de asemenea, la reducerea timpului necesar pentru a adormi.

Ingrediente/capsulă:

 • Acid gama-aminobutiric (GABA)** – 750 mg.
 • Capsulă: gelatină*.

Proveniență: *UE; **Non-UE.

Mod de administrare

 • Adulți (doze uzuale): 1 capsulă pe zi, de preferat între mese sau conform recomandării specialistului.

Atenționări

 • Produs nerecomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează, copiilor și persoanelor cu hipersensibilitate la ingredientele folosite.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GABA 750mg 30 capsule Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate