Extract Tamaie Boswellia 350mg 90 capsule Adams Vision

SKU: ADAMS136

57,36 lei

Stoc epuizat

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei pentru comenzile in Romania

 
Descriere

Prospect Extract Tamaie Boswellia 350mg 90 capsule Adams Vision

Tamaie este rășina unui arbore care crește spontan în Asia de Sud-Est, folosit în medicina tradițională de mai bine de 4.000 de ani și care în ultimii zece-douazeci de ani a devenit obiectul a sute de studii medicale moderne. Această plantă este o adevarată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare.

  • Extractul standardizat de tămâie este validat ca medicament de sute de studii stiintifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică.

Se folosește extractul standardizat în acid boswellic, această substanță trebuind să fie într-o proporție de minimum 40% pentru efecte terapeutice optime. Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe. Extractul standardizat din tămâie are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste 100 de boli, unele foarte grave.

Tamaia și cancerul

Conform tuturor cercetărilor de până acum, acidul boswellic din tămâie este unul din cei mai activi agenți anti-tumorali cunoscuți. Cum acționează el? Pe mai multe căi, dar cel mai cunoscut mecanism este acela de atacare selectivă a celulelor canceroase. Spre deosebire de citostaticele de sinteză, care afectează atât celulele maligne cât și pe cele sănătoase, extractul de tămâie provoacă distrugerea doar a celulor care au suferit mutații.

Mai este de notat și folosirea extractului de tămâie ca adjuvant în radioterapia folosită în cancer. Concret, acest remediu reduce cu 60% edemele care apar după iradierea terapeutică, ajută la protecția țesuturilor sănătoase, stimulează eliminarea țesuturilor și fragmentelor de țesut moarte, precum și refacerea organismului pe ansamblu.

Tamaia și reumatismul

Această plantă este un adevarat fenomen în lupta cu bolile articulare. Luată intern, tămâia sub formă de extract reduce durerile și inflamația articulara, crește flexibilitatea articulațiilor, mărește capacitatea de efort (s-a demonstrat că permite, de exemplu, pacienților cu artrită reumatoidă sau osteoartrită a genunchilor să parcurgă distanțe mai mari).

Tamaia, astmul, bronșita cronica și emfizemul pulmonar

Tratamentul de trei luni cu extract de tămâie, administrat intern, diminuează sensibilitatea alergică a cailor respiratorii medii și inferioare, degajează de excesul de secreții arborele bronșic, ușurează inspirația și expirația.

Tamaia, depresia și anxietatea

O singură doză de tămâie crește tonusul psihic și disponibilitatea minții către activitate, eliminând prompt stările de tristețe obsesivă, apatie, lipsa de inițiativă. Curele de câteva săptămâni cu tămâie induc o stare de stabilitate psihică, impiedicând apariția stărilor de teamă fără motiv aparent, precum producerea atacurilor de panică.

Tamaia și tumorile mamare benigne

Acidul boswellic din tămâie, administrat în cure de 3 luni, are ca efect diminuarea inflamației și a durerii produse de formațiuni tumorale benigne la sân, cunoscute și sub numele de noduli (care pot fi adenoame, adenofibroame, fibro-chisturi). De asemenea, extractul de tămâie, standardizat în acid boswellic reduce, în timp, dimensiunile tumorilor benigne mamare și scade dramatic riscul de malignizare al acestora.

Tamaia și ficatul

Extractul de tămâie protejează ficatul de acțiunea nocivă a stresului psihic, a unor substanțe toxice (medicamente, alcool, aditivi alimentari sintetici etc.), precum și a virușilor. La pacienții cu hepatită cronică evolutivă, administrarea de extract de tămâie stopează procesul de fibrozare a ficatului și evoluția spre ciroză.

Tamaia, sistemul cardiovascular și inimă

Curele de trei luni, au darul de a păstra intacte vasele de sânge (îmbunătățește flexibilitatea și rezistența pereților vasculari). De asemenea, previne formarea cheagurilor de sânge și inflamarea venelor (feblită). Asupra inimii, tămâia are efecte protectoare, prevenind tulburările de irigare ale mușchiului cardiac și infarctul.

Tamaia și diabetul

Administrarea sistematică a extractului de tămâie conduce la scăderea gradată a glicemiei la diabetici non-insulinodependenți. La toate tipurile de diabetici, tămâia luată intern are un efect cu totul deosebit de protecție a rinichilor, ficatului și a sistemului nervos.

Ingrediente:

  • extract de Boswelllia cu 65% acid boswellic 175 mg
  • pulbere de Boswellia 175 mg

Prezentare: 90 capsule

COMPOZITIE PRODUS

Ingrediente Cantitate
Extract de Boswellia cu 65% acid boswellic 175.00 mg
Pulbere de Boswellia 175.00 mg

MOD ADMINISTRARE

Ca supliment alimentar consumati 1 capsula pe zi cu suficienta apa.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Extract Tamaie Boswellia 350mg 90 capsule Adams Vision”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate