Daohelp 30 capsule Zenyth

Brand: ZENYTH
SKU: ZENYT164

79,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Daohelp 30 capsule Zenyth

DaoHelp este un supliment alimentar ce conține 4,2 mg extract proteic purificat din rinichi de porc, cu conținut natural de DAO, cu o activitate enzimatică de min. 20.000 HDU/cps. Produsul este recomandat persoanelor cu intoleranță la histamină, pentru degradarea excesului de histamină din alimente.

DaoHelp este un supliment alimentar monoingredient, care poate fi asociat după caz, în funcție de necesitate sau de recomandarea specialistului, cu alte suplimente pentru sănătate gastrointestinală, precum: L-Glutamine, Leaky Gut Help, Quercetin Bromelain Vitamin C, Magnesium Pidolate sau vitamina C.

Ce este diaminoxidaza (DAO)?

Diaminoxidaza (DAO) este o proteină produsă de corpul uman, fiind principala enzimă implicată în descompunerea histaminei din alimente. Atunci când ea nu este prezentă  într-o cantitate suficientă, apare deficitul de diaminoxidază care poate declanșa intoleranța la histamină.

De ce DAOgestTM?

DAOgestTM este un ingredient patentat, produs conform standardelor stricte GMP, de către BioIberica, producător spaniol de încredere, lider consacrat în producția de ingrediente derivate biologic. Ingredientul este un extract natural, de înaltă calitate, lipsit de organisme modificate genetic și de material de umplere inutile, fiind caracterizat printr-o putere enzimatică mare (4800 HDU/mg).

* HDU – unități de digestie a histaminei

Histamina și rolul ei în organism

Histamina este o amină biogenă produsă de corpul uman, dar care se găsește în destul de multe alimente într-o concentrație mare: banane, căpșuni, soia, crustacee, produse afumate, lactate, roșii, semințe de grâu, fasole, papaya, ciocolată, citrice, nuci, alune, coloranți și aditivi alimentari. Acest compus natural este implicat în buna funcționare a sistemului digestiv, a sistemului nervos și a sistemului imunitar.

Histamina joacă un rol esenţial în procesele de apărare a organismului, oferind protecţie împotriva alergenilor, precum polenul plantelor, sporii mucegaiurilor, acarienii din praful de casă, alimente sau unele medicamente.

Cum se manifestă intoleranța la histamină?

Persoanele cu intoleranță la histamină pot prezenta o mare varietate de simptome care implică mai multe sisteme și organe, simptome asemănătoare cu ale altor afecțiuni. Printre cel mai frecvent întâlnite sunt:

 • Sistemul respirator și cardiovascular: dispnee, tuse, astm, congestie nazală, mucozități, palpitații, sincope, sindrom de tahicardie posturală (POTS), tensiune scăzută.
 • Sistemul digestiv: greață, vărsături, diaree, constipație, dureri stomacale, balonare, reflux.
 • Sistemul nervos: migrene, vertij, amețeli, insomnie, oboseală, anxietate.
 • Sistemul musculoscheletal: spasme musculare, mialgie, dureri articulare, fibromialgie.
 • Sistemul reproducător: cicluri menstruale neregulate, dureri menstruale, endometrioză.
 • Nivel cutanat: urticarie, prurit, ochi umflați, roșeață, eczeme, piele atopică, psoriazis.

De reținut! Intoleranța la histamină nu este o alergie, deoarece nu este legată de un anumit aliment și nici nu provoacă reacții la nivelul celulelor imunitare. Din acest motiv poate fi dificil de identificat cu exactitate ce aliment provoacă simptomele.

Cum te ajută DaoHelp de la Zenyth?

 • Reduce manifestările intoleranței la histamină: prurit, înroșirea pielii, leziuni cutanate (eczeme, dermatită atopică, acnee), reacție excesivă la mușcăturile de insecte, dureri gastrointestinale, balonări, diaree persistentă, constipație cronică, reflux acid, greață, vărsături, afte bucale, migrene, cefalee, rinite și alte simptome respiratorii.
 • Susține degradarea histaminei provenite din alimentație.
 • Îmbunătățește prezența diaminoxidazei în tractul digestiv.
 • Poate reduce efectele reacțiilor histaminice la consumul de vin.
 • Susține sănătatea gastrointestinală.
 • Poate determina diminuarea eritemului și grăbirea vindecării în cazul arsurilor sau a înțepăturilor de insecte.

CAPSULE GASTROREZISTENTE. Produsul DaoHelp are capsule gastrorezistente. Datorită capsulelor gastrorezistente, enzima diaminoxidaza (DAO) nu este eliberată în stomac, unde ar putea fi inactivată de sucul gastric, ci ajunge în intestinul subțire. Astfel, eliberată în mod controlat în intestinul subțire, diaminoxidaza acționează direct degradând histamina din alimente și previne apariția simptomelor de intoleranță la histamină.

DaoHelp este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Daohelp 30 capsule Zenyth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate