Citoprim Stem 60 capsule Herbagetica

SKU: HERBA147

39,98 lei

În stoc

Comenzi telefonice / Consultanta in nutritie: 0773 826 887 / Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

Cost livrare curier: 11.90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 lei.

La oricare 2 produse COSMOPHARM cumparate PRIMESTI GRATUIT Melatonina 5 mg Fast release 15 cps

Descriere

Prospect Citoprim Stem 60 capsule Herbagetica

Citoprim STEM reunește o formulă complexă și unică cu 10 extracte naturale dedicate susținerii și fortificării sistemului imunitar și a metabolismului energetic al organismului

Citoprim Stem Beneficii:

  • stimulează producția de Celule STEM adulte
  • inhibă vascularizarea tumorilor
  • imunostimulator
  • stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T și a factorului de necroză tumorală
  • chelator de metale grele, induce apoptoza celulelor tumorale

Alga AFA este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai puternice citostatice naturale vegetale, cu rezultate uimitoare în cazurile de afecțiuni oncologice. Alga AFA ajută la distrugerea tumorilor maligne și la eliminarea lor din corp, Celulele STEM stimulând regenerarea țesuturilor afectate.

Extractul de Ganoderma sporeşte capacitatea organismului de a lupta cu infecţiile. Este o sursă importantă de antioxidanţi, susţinând capacitatea de vindecare a organismului şi întărind sistemul imunitar. În urma unor studii, s-a constatat că această ciupercă medicinală creşte semnificativ numărul celulelor T, care au un rol central în imunitate. În plus, necrozează celulele maligne și le elimină din corp, ajutând în tratarea diferitelor forme de cancer.

Chlorella determină necrozarea celulelor care au suferit mutații și inhibă înmulțirea celulelor maligne, având un puternic efect antitumoral. Ajută la purificarea sângelui și a țesuturilor, asigurând o mai bună oxigenare a acestora.

Spirulina este un puternic stimulator al sistemului imunitar, ajutându-l să lupte împotriva celulelor canceroase.

Citoprim Stem Adjuvant în:

  • afecțiuni oncologice cu diferite localizări (plămâni, ovare, sân, colon)
  • tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame)
  • convalescență în afecțiuni oncologice (prevenirea recidivelor)
  • deficiențe imunitare
  • Cartilajul de rechin distruge celulele canceroase și stimulează sistemul imunitar. Este recunoscut pentru acțiunea de a împiedica formarea vaselor de sânge în tumori, inhibându-le dezvoltarea.

Extractul de Drojdie-de-bere îmbogățit cu Seleniu organic are benefice puternice în cazul dezvoltării afecțiunilor oncologice. Este un adjuvant eficient în terapiile de iradiere căci ajută la reducerea efectelor secundare, a inflamației și a atrofiilor pielii. Seleniul protejează şi împotriva acţiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul şi arsenicul şi este esenţial pentru producția anticorpilor necesari sistemului imunitar pentru a combate acțiunea virusurilor, a bacteriilor sau a altor agenți patogeni.

Graviola este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și imunostimulatoare. Graviola conține 82 de compuși activi care susțin sănătatea organismului în cazul infecțiilor grave, a virozelor sau în cazul valorilor glicemice anormale.

Extractul de fructe de Graviola combate acțiunea radicalilor liberi din corp prin prevenirea formării acestora și eliminarea lor. Astfel, poate să prevină apariția bolilor cronice precum bolile de inimă , bolile neurodegenerative sau canceroase.

Astragalus este o plantă frecvent folosită în medicina tradițională chineză, fiind apreciată pentru efectele sale pozitive asupra sistemului imunitar, sistemului respirator, a tensiunii arteriale, a bolilor de inimă sau a terapiilor specifice pentru afecțiunile canceroase.

Datele obținute până acum susțin faptul că Astragalus ajută la ameliorarea oboselii, a stărilor de greață și a vărsăturilor asociate convalescenței în afecțiuni oncologice.

Cordyceps (Ciupercă Tibetană) conține o serie de substanțe active foarte importante care acționează direct asupra răspunsului imunitar al organismului și elimină acțiunea radicalilor liberi având efect antioxidant. Acidul cordicepic elimină radicalii liberi și întârzie îmbătrânirea celulelor. Polizaharidele reprezintă un tip complex de carbohidrați care susțin funcționalitatea optimă a sistemului imunitar. Adenozina este un nucelozid care are rolul de a simula circulația coronariană și cerebrală, previne aritimiile cardiace și asigură funcționarea optimă a sistemului nervos.

Citoprim STEM, Ingrediente per 1 capsulă:
Alga AFA  (Aphanizomenon flos-aquae)  60 mg
extract standardizat 10:1 din Ganoderma cu 20% Polizaharide (Ganoderma lucidum) extract 6:1 60 mg
Cartilaj de Rechin extract standardizat cu 4% condroitină  40 mg
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cervisiae) extract standardizat cu 2000 ppm Seleniu   40 mg
extract 5:1 din Graviola   (Annona muricată)  40 mg
extract 4:1 din Astragalus  (Astragalus membranaceus)  30 mg
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine  30 mg
Spirulină  (Spirulina maximă) standardizată cu minim 60% proteine   20 mg
extract standardizat 20:1 din Ciuperca-Tibetană  (Cordyceps Sinensis) cu 10% acid cordiceptic  15 mg
extract standardizat 12:1 din Ciuperca-Tibetană   Cordyceps Sinensis) cu minim 30% polizaharide și cu minim 1% adenozi  15 mg

Citoprim STEM, Mod de administrare:
Adulți 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Precauții:
A nu se administra femeilor însărcinate sau care alăptează. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Conține substanțe cu potențial alergenic (cartilaj de rechin).

Contraindicaţii:
Hipercalcemie.

Citoprim STEM, Prezentare:
60 capsule

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Citoprim Stem 60 capsule Herbagetica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Recomandate